Aliu: Idetë e tetë deputetëve “rrebel” të VMRO-së, vetëm farsë për të mbuluar dhe për të harruar poltronizmin e tyre!

Tetë deputetët aktual”të pavarur”, të VMRO-DPMNE-së, po shiten engjuj me ide dhe me propozime jokonvencionale.

Ata paskan propozuar “Test për  Drogë” për të gjithë deputetët dhe për të gjithë ish funksionarët dhe këto aktual, sipas tyre për të dhënë shembull.

Ju lutemi shumica e këtyre deputetëve jo vetëm që nuk u distancuan kurrë nga abuzimi kriminal me fuqinë e pushtetit të bashkpartiakëve të tyre, por shumica prej tyre ishin pjesmarrës direkt në ushtrimin e dhunës, krimit dhe shpërdorimeve gallopante me fuqinë e pushtetit. Kësisoj ideshë janë vetëm farsë për të mbuluar dhe për të haruar poltronizmin e tyre.

Edhe deputetët sipas ligjit përkatës,u nënshtrohen kontrollit sistematik shëndetësor në çdo dy vjet, të finansuar nga organi punëdhënës. fol.mk

(q/a)

SHPËRNDAJE