Aliu: Retorika e ministrit Ademi e mbushur përplot me frymë palaçoje e një partizani partiak të indoktrinuar !

Ministri i Arsimit thjesht është një PARTIZAN PARTIAK I INDOKTRINUAR !

Nuk mund të trajtohet një kryetar komune si RECIDIVIST, aq më tepër kur nuk është fare i dënuar për diçka me vendim gjykate mbase edhe për përsëritje të një vepre të njëjtë.

Fatkeqësisht ministri i Arsimit Arbër ADEMI edhe për kundër vokacionit edhe sipas fjalorit nuk ka kuptim as për RECIDIVIN e as për RECIDIVISTIN.
Vini RE, ka disa fytyra publike vetëm pse flasin qetë dhe me butësi mendojnë se e flasin të vërtetën dhe se flasin gjëra të mençura. E në fakt retorika e tyre është e mbushur përplot me frymë palaçoje dhe si retorikë e një partizani partiak të indoktrinuar !

(q/a)