Aliu: Sjellja e Artan Grubit jo vetëm frymë e skajshme mashtrimi por edhe në kundërshtim direkt me orientimin politik të shqiptarëve

Unë nuk e di, për këtë duhet të deklarohet vetë Artan Grubi.

Nëse kjo është e VËRTETË atëherë Artan GRUBI duhet të DORËHIQET nga funksionet politike dhe partiake.
Kjo jo për të drejtën e mendimit të lirë të tij, por për faktin se ka etabluar qëndrime dhe sjellje JOKINSINSTENTE dhe me plotë MASHTRIME.

Dhe këto sjellje jo vetëm se janë me frymë të skajshme mashtrimi por edhe në kundërshtim direkt të orientimit të politikës së shqiptarëve nga pluralizmi e këndej.

E shqiptarët të parët me protesta masive në kryeqitetin e republikës kerkuan NATON në Kosovë dhe në Ballkan, ata kurë nuk protestuan kundër bombaridimeve të saj. !

(q.aliu)

SHPËRNDAJE