Apple aktualisht po blen të gjithë panelet OLED për ekranet e pajisjeve të veta, por kompania është duke menduar diçka tjetër për vitin e ardhshëm.

Kompania ka blerë një prodhues korean të ekraneve dhe me të do të nisë krijimin e ekraneve OLED për gjeneratën e vitit të ardhshëm të iPhonet.

Sipas raportimeve, Apple aktualisht po kërkon që të veprojë e pavarur në këtë aspekt dhe të mos lejojë forcimin e rivalit Samsung, që dallohet për ekranet e telefonave.