Arianit Xhaferi në  profilin e tij në fejsbuk thumbon  manifestimin e BDI-së   “Pranvera e dinjitetit”

 I vratë, i burgosët, i poshtërruat, i harruat ata që para 15 vitesh rrokën armët dhe sot flisni për dinjitet? S’kemi ujë, s’kemi ajër, s’kemi siguri, s’kemi të ardhme… si paskemi dinjitet?

arian