Banorët e këtij qyteti jetojnë në errësirë të plotë 65 ditë të vitit (FOTO)

Në shikim të parë, qyteti i Utqiagvikut mund të duket sikur çdo qytet tjetër arktik.

In Article – Munevere

Por i veçantë për diçka – Utqiagvik në Alaska është një nga vendet më të errët në Tokë.

Vendi më verior i botës ka rreth 4000 banorë dhe në 65 ditë të vitit ata jetojnë në errësirë të plotë.

Banorët e këtij qyteti jetojnë në errësirë të plotë 65 ditë të vitit (FOTO)


In Article – Munevere
SHPËRNDAJE