Nese Nikolla, Sasha dhe Gordana i vranë djemat tanë ne Kumanove, e montuan rastin e Sopotit, Monstres, Harunit me Shabanin, vrasjen e Shqiponjes, …

Nese VMRO-ja jane Nikolla, Sasha dhe Gordana,

Nese BDI-ja e mbeshtet VMRO-ne.

Ateher e gezoft dhe e paste me shendet tradhetine BDI-ja.

Gjithe ata deputet qe mbeshtesin Nikolla Gruevskin, prej sot e tani llogariten njerez te shitur dhe dore e zgjatur e armikut.

Por edhe ata qe vrapojn pas LSDM-se nuk jane aspak me te mire.

Koha e platformes se perbashket kombetare per veprim te perbashket.

Taktizimet dhe kaprici i partive opozitare, ujin e çon ne mulli te politikes sllave nese nuk gjejn gjuhe te perbashket.

Daim Hyseni

daim-hiseni-640x480