rsz_qenan Shkruan: Qenan Aliu

Të dashur miq, Nëse lajmi se Bdi-ka , ka sjellë vendim për largim nga qeveria nuk ka të bëjë me gënjeshtrën për kalamajt (aprililili), po i bëjmë rehat se edhe po të jetë e vërtetë ,shqiptarët edhe këtë blof ua lexojnë menjëherë. Janë petulla që spinë ujë më. Ky veprim do të kishte të bënte me siguri me ngatëresa të brendshme të këtij establishmenti partiak për shkak të materialeve të përgjimit dhe mos gadishmërinë e disa protagonistëve si Musa Xhaferi për të reflektuar për dorëheqje. Por ajo çka është më esencialja , eventualisht me këtë veprim ia Gruevskit që të shkojnë bashkë në zgjedhjet e parapara më 5 qershorë. Egstojnë dy justifikime të cilat lehtësisht do të etabloheshin nga faktori ndërkombëtare se nuk janë krijuar kushtet e plota për organizimin e zgjedhjeve më 5 qershorë, por me një veprim të tillë mundësohet që edhe zgjedhjet të mbahen. Por egistojnë mundësi që faktori ndërkombëtarë tani të riformatojë strategjinë e sajë. MOS haroni këta të Bdi-së janë ministra dhe zv/ministra deri sa të zgjidhet qeveria, ata benzat , celularët,reprezentacionet dhe shum resurse tjera do ti kenë me vete. Bdi, mos mashtroheni eventualisht se shqiptarët do të egzalltohen , dëshprohen apo gëzohen për këtë qëndrim tuajin. Shqiptarët si duken kanë ndarë mendjen tju largojnë me votën e lirë nga skena poltike si mashtrues të dekadës.