BDI dhe  VMRO-ja votuan shpërbërjen e parlamentit të Maqedonisë

 Nuk  pranohen dorëheqjet e ministrave të LSDM-së. Me këtë vendim vendi shkon në zgjedhje më 5 qershor.

Shpërbërja e Kuvendit u komentua nga  deputetët me fjalët “Maqedonia do të votoj, qytetarët do të fitojnë”.

kuvendi bosh