Ambasadori i Shteteve të Bashkuara, Jess Bailey, në mëngjes me anë të llogarisë së tij në Twitter vlerëson se falja e përgjithshme pa proces gjyqësorë mbron politikanët e korruptuar dhe bashkëpunëtorët e tyre.

Leni Prokurorinë Speciale Publike dhe gjykatat që të bëjnë punën e tyre.

bejli