Ambasadori i SHBA-ve në Maqedoni Xhes Bejli ka pasur komunikim të drejtpërdrejtë në “Fejsbuk” me qytetarët e Maqedonisë për zgjedhjet presidenciale në SHBA.

Në pyetjen të komentojë politikën e jashtme të dy kandidatëve Hilari Klinton dhe Donald Tramp, Bejli ka thënë si përfaqësues federal nuk guxon të jep mbështetje të ndonjë kandidati, por ka potencuar se politika ndaj Maqedonisë nuk do të ndryshojë.

“Nuk pres ndryshim të madh në politikat ndaj Maqedonisë, sipas përvojës së deritanishme”, ka thënë Bejli.