Sot,kur duhej   të ishim edhe më të bashkuar ku thirjes për protest  ju bashkangjitën  të gjitha partitë opozitare , pa përjashtim  nën moton “Për Dinjitet, Drejtësi, Demokraci”. Me gjithë paralajmërimet se protesta do të jetë gjithëpopullore mbipartiake doli të jetë një mashtrim i “ Besatarëve”, ku të gjithë miqt e ftuar u prenë në Besë duke përvetësuar  në mënyrën më dinake këtë vullnet gjithëshqiptarë për ndryshime .Në protestë, ashtu edhe  siç ishte paraljmëruar  r morën pjesë  edhe PPD-ja , Unitetiti, RDK-ja e Fadil Zendelit  LR-PDSH e Ziadin Selës  bashkë me krejt kryesinë Qendrore dhe anëtarësinë e gjërë  , OVl –UÇK si dhe shumë organizata tjera jopolitike, poashtu edhe  individ të dalluar  veprimtarë të  çështjes  kombëtare nga vendi dhe rajoni megjithatë fjalë rasti pati vetëm kryetari i Besës, Bilall Kasami dhe i vetëshpalluri  ”Zëdhënës i pakënaqësisë shqiptare”, njeriu , miku i pobratimave të Frçkovskit  dhe  Bashkim Vëllazërimit ,Kim Mehmeti

Edhe pse kjo ngjarje shifej një mundësi shumë e mirë  dhe një moment i shkëlqyer ose një shtrirje dore  për bashkim të sinqertë Opozitarë , por Lëvizja Besa bëri edhe një “Lëvizje” të gabuar në hapa  duke pre në Besë këtë vullnet të shqiptarëve për ti thënë ndal të keqes.

©Fol.mk

ziadin111ramadanqufa vv