A u keqpërdor protesta ? Më saktë , a u tentua të përvetësohej ajo nga karrieristë të tipit Kim Mehmeti? Në gjithë botën protestat i bëjnë shoqëria civile ose subjektet politike. Më e çuditshmja universalja dhe partikularja shqiptare u tentua te marri imazhin e nje lideri të ri “të vjeter”, që nuk mund t’i referohet asnjë kauze. Fatmirësisht , protestuesit e panë qartë këtë, duke ia  kujtuar me ovacionet dhe fishkëllimat kundër tij dhe me  largimin nga protesta të pakënaqur nga ky komunist i përbetuar i epokës së Vllazërim Bashkimit.

©fol.mk