Bilall Kasami i hëngri fjalët e veta, u ul pranë Ali Ahmetit

Bilall Kasami dhe Lëvizja Besa, kanë harruar krejt fjalët që i thanë gjatë javës së fundit dhe kanë përtypur fjalët e tyre. Deri dje nuk uleshin me kriminelë, ata sot janë ulur krahë Ali Ahmetit dhe BDI-së që ata i quanin kriminelë.

Kaq shpejt ndryshoi mendje Bilalli. “Mos lëpi aty ku pështyn”-thotë populli.

@ fol.mk