binjakteAta mund të jenë ndoshta binjaket më jetëgjata në histori. Irene Crum dhe Phyllis Jones kanë lindur më 20 nëntor të vitit 1916 dhe pak ditë më parë kanë mbushur një shekull të pandara nga njëra-tjetra.

 

binkaket1

Binjaket jodidentike, të cilat jetojnë në Stourport, Worcs, Britani e Madhe, kanë ndarë të njëjtën shkollë dhe të njëjtën punë përpara se Irene të martohej me fermerin Samuel Crump.

Tashmë të dyja vejusha, binjaket shekullore jetojnë së bashku në të njëjtën shtëpi.