Iniciativa Qytetare e komunës së Bogovinës shprehet e shqetësuar për neglizhencën dhe mungesën e transparencës nga organet komunale në lidhje me tentativën e tyre për administrimin e ujësjellësit ‘Ali Munishi ‘.

Sipas tyre komuna duhet të heqë dorë nga e drejta e pronësisë mbi ujësjellësin dhe atë duhet ta bëj deri më datë 01.03.2016    në të kundërtën protestat e qytetarëve do të vazhdojnë derisa organet komunale të deklarohen publikisht që heqin dorë nga tentimi për të uzurpuar ujësjellësin ‘ Ali Munishi ‘. 

INICIATIVA QYTETARE – Bogovinë