2“Këto fotografi ndajnë me ne eksperiencën njerëzore- anën e errët të luftës, kënaqësinë që vjen nga pasioni i dashurisë dhe guximin për të realizuar pasionet tona”, shkruhet në përshkrimin e fotografive të Reuters.

Për 30 vite me radhë, fotografët e Reuters kanë fituar çmimet kryesore të fotografisë në botë.

Dokumentimi I ngjarjes të mëdha e të vogla në botë, ka ardhë në mënyrën më spektakolare nëpërmjet fokusit. 
“Këto fotografi ndajnë me ne eksperiencën njerëzore- anën e errët të luftës, kënaqësinë që vjen nga pasioni i dashurisë dhe guximin për të realizuar pasionet tona”, shkruhet në përshkrimin e fotografive.

01345679