Çfarë gënjeshtari ky Zajko

Shpëtim Pollozhani

Të gjithë fushatën e vetë derisa ishte në opozitë e bazonte në demaskimin e projektit ,,Shkupi 2014″. Nuk la gur e fasadë pa i përmendur duke thënë se do ti shembë të që gjitha- Ja ku janë të gjitha të paprekura. Trajektoreja e 25.000.000 Euro ryshfet rra në baltë. Gruevskin e liroi shkaku i ,,vjetërsimit”të lëndës.

Zhvatja (reket) është kryevepra. Duke e kompromituar kryeprokuroren( me marëveshje me Vemeronë), ai do ti anulojë të gjitha aktakuzat që nga ato të 12 prillit deri tek ,,zhvatja” për të bërë një pajti kombëtar ndërmaq. Për rastin e Kumanovës tha se është rast i fabrikuar nga pushteti, ç’ka bërë ai deri sot për ta zbardhur këte rast?

Ç’bëri ai për ata 1500_1800 ,,nëpunës shtetërorë” që nuk punojnë dhe marrin rroga. Ku janë vendimet për keta të ngratë që edhe pas dhjetë vjetësh vendi i atyre nuk është paraparë me Rregulloren për sistematizimin e vendeve të punës. Vendi i atyre de jure nuk ekziston. Po megamashtrimi që ua bëri shqiptarëve me milikizimin dhe mukizimin e votës shqiptare. Po mashtrimi se, secili që e ka mbushur moshën e pesionit do të marë një pension prej 100 Euro…….? Janë edhe disa dhjetëra mashtrime të tjerë që munden ti hanë vetëm shqiptarët tru-hu.