Çiklistët e “Tetova Bike” drejtë Durrësit ( VIDEO )…!

Çiklistët e “Tetova Bike”,  Azbi Ademi nga Tetova, Jusuf Bejtullai nga Çellopeku dhe Rexhep Lika janë nisur me biçikleta drejtë Durrësit. Turneu i këtij lloji është i pari në Ballkan. Ata do fillimisht do të qëndrojnë disa ditë në Durrës, më pastaj do të vizitojnë edhe vende të tjera siç është Fushë Kruja, Elbasani dhe Shqipërinë e veriut. 

Portali Informativ FOL intervistoi çiklistët para nisjes drejtë Shqipërisë. Për më tepër ndiqeni videon:

©FOL