Ministri i Drejtësisë Valdet Xhaferi përmes një qendrimi për mediat ka bërë të ditur se të arrestuarit e rastit të Kumanovës nuk keqtrajtohen në paraburgi.

“Ministri Xhaferi ka kontaktuar me tē gjithë udhëheqësit e burgjeve në Shkup , Prilep dhe Manastir. Gjithashtu ka kontaktuar edhe me avokatët mbrojtës të të akuzuarve , ku të gjithë palët kanë konfirmuar lajmin se këto të paraburgosur nuk janë keqtrajtuar në paraburgim ” theksojnë nga kabineti i ministrit Xhafer , njofton Aktuale .mk