Reperi Getinjo që po çmend vajzat e të gjitha moshave.

Getinjo është reperi i cili pas disa këngëve mjaftë të fuqishme ka arritur të rris numrin e ndjeksave dhe adhuruesve të këngës së tij, njofton Gazeta Blic.

Getinjon adhuruesit e tij e shohin si “kryevepër“, por a e dinë se Getinjo ka shenja në fytyrë nuk dihet a janë akne apo nishane të fytyrës, andaj shikojeni foton dhe binduni vet.