Pas zbardhjes së ngjarjes së SOPOTIT, nga përgjimet e LSDM-së kanë reaguar edhe Daim Hiseni i cili lëshon akuza për avokatin e popullit duke e bërë fajtor për kalbjen e shqtarëve në burgje.

Ja postimi i tij 

“A ka ndonjë burë qe ti tregoi këtij mashkulli i cili thiret në “Avokat i popullit” se rastin e sopotit e ka në qafë të veten.

Po ky njeri është faktor dhe pjesë e kohës kur u kalbën me burg shqiptarët e SOPOTIT.

A ndjehet krenar që spanjollët e dekoruan për dobësitë e tij dhe heshtjen e rastit të Sopotit dhe Monstrës?!!!

A kanë ndërgjegje dhe a e ndëgjojn bisedën e Ministreshës.

A janë këto dëshmi dhe fakte për montimet dhe shantazhimet apo vetëm muhabet pasdarke ???

A keni pak ujë në sy.

Ku është gjykatësi Veli Vedat tani të prononcohet se cilat ishin faktet e dajakut dhe represionit për t’i shpallë fajtor?

A nuk janë po këta që e prodhuan rastin MONSTRA, o zhivotinçe dhe shiptari të Jankurvicës???” ka shruar Daim Hiseni.