Mirë se vini tek armiqtë, i tha kryeredaktor i Sitel, Dragan Pavlovic Latas liderit të LSDM-Zoran Zaev, i cili për herë të parë në dhjetë vite është mysafir i këtij televizoni.

Zaev i tha Latasit se Sitel sillet si armik politik ndaj LSDM-së, në vend se si një medium, transmeton TetovaSot.

Intervista zhvillohet në një atmosferë të tensionuar, dhe të pranishmit nuk po përmbahen nga kualifikimet personale.

Latas i tha Zaev se akuzohet për disa krime, ndërsa lideri i LSDM-së, ia ktheu:

“E pra, edhe unë flas me një të dyshuar kriminel”

Zaev tha se në Prokurorinë Speciale ka dorëzuar 1.050 milionë materialet nga përgjimet.

https://youtu.be/nUS8MCaXRY0