Shkruan: Qenan Aliu
 
 
Sonte “Rruga Drejt” në Alsat-M një emision i mërzitshëm që bile edhe shumëkend mund edhe ta kishte stresuar.

Mua më dëshpron fakti se sa të paditur janë këta përfaqësues të popullit dhe ajo që edhe më tepër më iriton është thirja e tyre se demek neve na ka zgjedhur populli.

Talat Xhaferi dhe Orhan Ibrahimi, pa ndonjë preputencë nuk kanë dije të mjaftueshme për të qenë reprezent por edhe u mungon kultura elementare e reprezentimit. Këta edhe shum pak dinë edhe shum janë arogant. Prandaj edhe debati del i pakuptim sepse plasojnë një mori gjërash të paargumentuara mjaftueshëm dhe se hipokrizia e të dyve arinë kulminacionin kur mondoheshin të jusfikojnë gjërat që nuk mund të justifikohen sepse ashiqare i ka vlerësuar çdo qytetarë i këtij vendi si konstrukte dhe mashtrime të tyre.

Kam përshtypjen se sonte gazetarja -moderatorja Arta Tahiri nuk ariti që të balansojë emisionin e sontëm dhe se duhet ta ketë parasysh si gazetare se në këtë shoqëri ka edhe shumë të tjerë që kanë të thonë gjëra edhe duke i argumentuar saktësishtë edhe për të thënë gjëra më të mençura se shumë nga ata që një dekadë vetëm i rrotullon emisioni “Rruga Drejt “