PDSH-ja e  Menduh Thaçit me “dëgjesën publike”sot qëndroi në komunën e Brvenicës dhe Bogovinës ku  dëgjoi hallet dhe kërkesat e qytetarëve dhe simpatizantëve të PDSH-së. Ai ka theksuar se do të jetë PDSH-ja  që fuqishëm  do veprojë dhe dhe do të ndryshojë situatën e rëndë  në të cilën ndodhen shqiptarët në Maqedoni.

pdsh bogovi1pdsh bogovipdsh bogovij2pdsh cellopåek