Tifo grupi më i njohur shqiptar, “Ballistët” sot në ndeshjen Shkëndija-Renova kanë pasur një performancë të jashtëzakonshme. Në fillim të ndeshjes ata e kënduan himnin e flamurit si dhe e ngritën flamurin në tribunën Marshin Beqiri.
Për më shumë, shikojeni videon./tetova1