Edhe pse ishte paralajmëruar protestë masive   kundër kryqit në Butel  sot  përsëri organizatorët e protestës mbetën të zhgënjyer, ku përvec funksionarëve  të lartë të BDI-së dhe dhjetra aktivistëve militant partiak, nuk kishe qytetarë të tjerë. Shqiptarët edhe kësaj rradhe  i thanë mjaft u munduat të manipuloni me skenarë të tillë që tashmë  ju ka dalë boja. Eshtë e pakuptimt të jeshë për 15 vjet në qeveri dhe të protestosh kundër vetevetes, kurse ne (shqiptarët) skemi nevojë të behemi veglat tuaja  për maipulim. Sigurisht se ne do të protestojmë  fuqishëm jo sikur ju sot që nuk arritët ti mbledhni edhe 100 vetë, por do të protestojmë kundër jush ditën e zgjedhjeve. /fol.mk