Ftesës publike për pjesëmarrje në debatin publik  me temën:  Planifikimi hapsinorë  dhe  Mjedisi jetësor që organizohet   nga Shtabi Qendror Zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim në sallën Diplomatike të Panairit të Shkupit ,  me datë 28 mars 2016, iu  është përgjigjur   po me ftesë publike edhe   Eco Guerila  e cila   po  me një përgjigje publike thumbon keq BDI-në.

Përgjigje publike për ftesën e BDI për debat publik:

Të nderuar,

E konfirmojmë ftesën për debat,
por që ky debat të zhvillohet para hyrjes
së Jugohromit dhe jo në Salla “diplomatike”!

Ju lutem konfirmoni pjesëmarrjen.

Me respekt,
Eco Guerilla

©fol.mk

 

debat bdi eco