TE PROTESTOSH NESER ESHTE DETYRIM E OBLIGIM KOMBETAR!
-Nderon veten,familjen dhe Kombin tend!
-I thua NDAL te keqes dhe e gjykon ate!
-Respekton gjakun ,gjymtyret e djersen e brezave!
– te shprehesh revolten tende ‘SHQIP’
Bashkohu protestës kombëtare
E premte 22 prill, Shkup
Nisja nga Kërçova në ora 11 nga Stacioni i autobusave