sermetShkruan : Sermet Sulejmani

 

Çfarë teatër absurd?! Të thërrasësh popullin në protestë gjithëpopullore për 9 Maj-in e mos të thuash asnjë fjalë për trimat e rënë në Lagjen e Trimave, ky jo që është një mashtrim exemplarë i Abdilaqim Memetit dhe Besës, por një ”pabesi” e erdoganistëve të dhe sorosianëve të Abdilaqim Memetit. Turp! As një minutë heshtje e asnjë fjalë për gjakun e derdhur dhe shokët e tyre në burg?! Po ç’ishte kjo maskaradë turpi?!

Atje nuk shkuan njerëzit të përkrahin apo jo një parti të sapoformuar, po dolën të shprehin revoltën ndaj pushtetit që ka shtypur, burgosur dhe vra shqiptarë, e jo për të dëshmuar se cila parti po hedh në rrugë më shumë simpatizantë partie. Turp!