Ish Presidenti Amerikan , miku më i madh i shqiptarëve  Bill Clinton takon  pas 17 viteve  Familjen Shala, familje   të cilen e kishte takua rpër herë të parë  gjatë luftës së Kosovës  kur  kjo familje ashtu si edhe shumë famile tjera  u detyruan ti lëshonin shtëpitë e tyre  dhe  të qëndronin  si refugjatë në Maqedoni.

Përndryshe kjo familje, shqiptare që ka rritur 16 fëmijë  nga të cilët   11 djem dhe 5 vajza , me urdhër të Ish presidentit Rugova tashmë të ndjerë ishte  nderuar me  çmimin  Hasan Prishtina

.

© fol.mk