E keni pyetur ndonjëherë veten se ku fle stafi i avionit në udhëtime të largëta dhe që zgjasin dhe mbi 12 orë?

Këto foto ju tregojnë të vërtetën…

Avionët e modelit Boeing 777 dhe 787 kanë një ndarje të fshehtë me shkallë që të çon në disa dhoma private, që janë në përdorim të ekuipazhit të avionit.

Foto tregojnë pikërisht këtë zonë të rezervuar, të cilën të paktë janë njerëzit që mund të kenë patur mundësinë ta shikojnë.

Shumë prej pasagjerëve nuk janë në dijeni të kësaj ndarje, aksesi në të cilën kërkon një kod të caktuar sigurie.

Ashtu siç shihet dhe nga pamjet, dhomat e veçanta janë të pajisura me dyshekë, mbulesa, jastëkë dhe madje dhe pizhame.

2-1-298x1353-1-298x1354-1-298x135