Qytetarët e Tearcës ndjehen të revoltuar  me mashtrimin që BDI, mundohet të ju servojë shqiptarëve,ku  në mungesë të banorëve lokal Shtabi  i Bekim Nezirit ka angazhuar gati gjithë  funksionarët e BDI-së  nga më i madhi  e deri te ai më i vogli, ministra drejtor , nënpunës  prej Struge  e deri në Kumanovë të  mblidhen  sot në Tearcë për të hapur shtabin lokal të kësaj partie. Kot mundohet Bekim Neziri të ju tregojë shqiptarëve se   BDI vazhdon të jetë parti  ” e madhe ” Jo Bekim jo! Nuk i hajnë shqiptarët këto fore, po leni nënpunësit e ngratë rehat se edhe ata janë të lodhur nga sjellja e juaj. Mjaft e keqpërdorët besimin tone.A  thua valle dikush nga BDI  e din se ministrat dhe funksionarët duhet të jenë të ”të gjithëve”(qytetarëve) ,  në shërbim të tyre dhe  jo në shërbim të një partie politike. A e din vallë Bekim Neziri dhe Kryetari i Komunës se   salla e kuvendit të komunës është e të gjithë qytetarëve që paguajn  taksa dhe ju japin rroga edhe juve  dhe se ajo duhet të përdoret për nevojat e Komunës dhe në asnjë mënyrë smund të bëhet shtab partiak i një partie politike /fol.mk

foto-3-Tearce (1)tearce lavde