Deputeti i BDI-së, Artan Grubi ka komentuar fitoret e sotme që sipas tij, në një ditë kanë ndodhur tre fitore, ajo e Juventusit, Real Madrididit dhe e BDI-së.

Ai këto komente i ka bërë pas intervistës së Bilall Kasamit në emisionin Click Plus, njofton TetovaSot

“Le ti tregon dikush Bilall Usain Bolt Kasamit??sa s’ka ik, që Juventusi, Real Madridi dhe BDI fituan sot”, shkruan Grubi.