Gruevski pritet të largohet para 15 janarit

Kryeministri ka konfirmuar  dhe pritet  të jep dorëheqje para 15 janarit, për të zgjedhur një qeveri të re dhe që do ta drejtojë një tjetër zyrtar i prozouar nga VMRO-DPMNE-ja, siç është rënë dakord në Përzhino

‘Sigurisht që unë do të jap dorëheqje, dhe kush do të jetë njeriu që do të jetë Kryeministër për mbajtjen e zgjedhjeve do të shpallet pasi VMRO-DPMNE do të marrë vendim, dhe se vendimi do të promovohet publikisht nga VMRO-DPMNE-ja me ndonjë deklaratë apo konferencë për shtyp’, tha Gruevski.

Ai thotë se partia e tij i përmbush të gjitha detyrimet sipas Marrëveshjes së Përzhinos. Kryeministri nuk ka dashur të zbuloj se çfarë konkretisht do të thotë komisioneri Hahn në Shkup

gruevski