Kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski me kërkesë të gazetarëve që t`i komentoj propozimet e prokurores speciale publike, Katica Janeva për ndryshimet ligjore midis të cilave edhe për formimin e dhomave të posaçme në MPB dhe në gjyqësi, si dhe vazhdimin e afatit të PSP-së, potencoi se kjo gjë është jashtë Marrëveshjes së Përzhinos.

“Për ne kjo gjë është e papranueshme” është decid lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski.