Edhe një hërë është treguar se tek shqiptarët toleranca fetare është në nivel të lartë.

Në një ceremoni varrimi e cila ka ndodhur në fshatin Fshaj në Komunën e Gjakovës, kanë marr pjesë një hoxhë dhe një prift, transmeton Magazina.

Në ceremonin e varrimit të kunatës së deputetit të LDK-së Anton Quni, shihen se ceremoninë e varrimit e kanë kryer prirësit fetar katolik dhe musliman, duke treguar edhe një herë harmoninë e lartë fetare në Kosovë.

Fotografitë janë publikuara në rrjetet sociale dhe kanë marrë mijëra komente.

12