Në diskutimin publik para Gjykatës së Apelit, të gjykuarit në rastin ‘Spiun’, edhe njëherë kanë pasur mundësi që ta tregojnë pafajësinë e tyre,edhe pse Prokuroria Speciale Publike, në vend që t`ia lehtësoje rrugën drejt lirisë, ashtu si pritën, ia çimentoi rrugën prapa prangave, transmeton TetovaSot.

Por, në seancë, përskaj PSP-së, ka ndodhur edhe një befasi, i dyshuari i parë Efremov, sipas javores “Fokus” ka gjuajtur bomba për aferat e spiunëve ku janë të përfshirë edhe ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkov dhe ish shefi i Drejtorisë së pestë, Goran Grujovski.

Tani ngel që të pritet, nëse eksplodimi do ta dridh dikë, ose askush asgjë nuk ka parë e dëgjuar./TetovaSot/