Sonte rreth orës 23:30 në kafeterinë “Barcode” në Tetovë ka ndodhur një përleshje mes dy grupeve brenda në lokal. Sipas informatave jozyrtare që ka arritur ti sigurojë portali informativ FOL ka patur rrahje dhe therrje mes dy grupeve, akoma nuk dihen shkaqet e kësaj zënke, rasti është duke u hetuar!/fol.mk/

©FOL