Në shtabin zgjedhor të LSDM-së në Koçan ka ndodhur një incident parazgjedhor kur disa persona janë futur dhunshëm në shtab dhe u është kërcënuar të pranishmive, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në momentin e incidentit, në shtabin e LSDM-së kanë qenë vetëm katër persona. Njëri nga kërcënuesit e ka dëmtuar një pjesë të materialit propagandues./Telegrafi/