Incidentet s’kanë të sosur në Festivalin e Kanës dhe këtë herë në qendër të vëmendjes ishte çifti George dhe Amal Cloony.

Hyrja e tyre në tapetin e kuq ishte madhështore, por kjo gjë nuk zgjati shumë pasi Amal pati një incident të vogël me fustanin e saj. Ndërkohë që çifti po hynte në event, Amal u pengua në fustanin e saj i cili zbuloi shumë nga trupi i gjatë i avokates seksi.

Edhe pse George u përpoq të mos binte në sy, situata ishte me të vërtetë qesharake, po në fund të fundit ai mbetet nje “True Gentleman” duke e ndihmuar bashkëshorten e tij në rregullimin e fustanit dhe duke i dhuruar asaj një shikim romantik.

clonyclony 3clony 4