Ka mbaruar shkolla e tetë për lider të rinjë në Ohër nën organizimin e presidentit Gjorgje Ivanov ndërkohë që ju ka ndarë dhe certifikata ndërsa ju ka rekomanduar që të mos besojnë në skenare të errëta, transmeton Zhurnal.mk

Ivanov ju ka thënë liderëve të rinjë që të mos besojnë në asnjë skenar të mundshëm për të cilat koha tregon se nuk është realizuar asnjë prej tyre.

“Keni arritur në stacionin e parë të këtij udhëtimi, në shkollën e quajtur të jetës së shekullit të 21, shpresoj se ligjëruesit tuaj do ju ndihmojnë që të mësoni se cilat janë sfidat e BE-së, cfarë ndodhë në SHBA, si arrihet suksesi në Kinë, si do jetë bota ku jetojmë, bëhuni pozitiv për tjerët”, ka thënë mes tjerave Ivanov.