Këtë edicion në emisionin LEMzA me Kiki Rrahmani i ftuar ishte këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, Shkelzen Jetishi Xeni!

Gjatë intervistës ai nuk lë pa përmendur edhe gjendjen e tanishme në skenën muzikore si dhe flet për prurjet e reja në muzikë.

Një vlerësim i tillë shumica nga ju nuk e keni pritur nga Xeni, kurse për të dëgjuar deklaratën e plotë klikoni linkun e mëposhtëm.