Kryeministri Edi Rama ka bërë të ditur në Asamblenë e PS-së se Gramoz Ruçi do të jetë kryetari i Kuvendit të ri.

“Mandati ynë i ri kërkon që ne t’i japim Kuvendit të Shqipërisë një kryetar të ri dhe Gramozi është jo vetëm kryetari i natyrshëm i Kuvendit për këtë mandat. Ndaj është nder dhe krenari që ne t’i japim kryetarit të kësaj Asambleje të gjithë mbështetjen tonë”,  tha Rama.

Image

Kjo tabelë, ku ka emrat e Enver Hoxhes, Ramiz Alise dhe të Gramoz Rucit është prezantuar nga Edi Rama në maj si shenje mos harrese e atyre që kanë gjakosur qytetaret e këtij vendi për bindje politike. Por, emrin që shikoni në fund të tabelës, sot, Edi Rama e ka prezantuar për kryetarin e ri te Kuvendit.

As më shumë e as më pak, të tretin në hierarkinë e shtetit shqiptar.