qenan aliuNga: Qenan Aliu

Teologu i mirënjohur nga Tirana ELVIS NAÇI gjthë e më shumë po vjenë e po bëhet më i kapshëm, më i nderuar dhe më i dashur në mesin e shqipatrëve në mbarë trojet dhe muslimanëve në përgjithësi.

Ky djalosh, mendoj se ajo që e bëri që me mijëra njerëz të ndjekin ligjërimet e tijë nëpër xhamija të stërmbushura dhe oboret e tyre, pa dyshim se është shpërblimi i Allahut xh.sh. që një shpirt i tillë të frekuentojë në mesin e besimtarëve.
Madje ajo që ka bërë dhuntia e Zotit në shpirtin dhe zemrën e tijë është, se tek ai nuk ka vendë fare mendjemadhësia dhe preputenca për punën që bënë ai.
I madhi Zot , si duket me saktësi ka skenuar shprtin , mendjen dhe zemrën e tijë , se ai në asnjë moment nuk ndjehet mendjemadhë për faktin që para tijë shehë mijëra njerëz që po dëgjojnë ligjërimiet e tijë, sepse ai sillet me thjeshtësinë më të madhe por ekskluzivisht duke thënë fjalët e Allahut xh,sh, dhe ate çka në fakt thotë KURANI Famëlartë.
Pra Elvis Naçi ndjehet krenarë dhe i gëzuar se para tijë dëgjojnë mijëra njerëz besimtarë jo se e ndjenë veten më të ditshëm se vëllezërit e vetë dhe kolegët e tijë, por se ndjehet i gëzuar që me mijëra po ndjekin Fjalët e të Madhit ZOT.

Dhe kjo është madhështia e Elvis Naçit, dhe mu për këtë ndjeket nëpër xhamija ku ai është prezent si i ftuar dhe në rrjetet sociale të formateve të ndryshme.
Elvisi me retorikën e ëmbël dhe brilante si aftësi të falur nga I Madhi ZOT , në mënyrë të shkëlqyer para besimtarëve e etablon TË VËRTETËN se KURANI është Univers i heshtur, ndërsa Universi është Kurani që flet .
Zoti e bekoftë Elvis Naçin, familjen e tijë dhe mbarë njerëzimin.

©FOL