Ministri i Pushtetit Lokal, Lirim Shabani dje i shoqëruar nga kryetari i komunës së Likovës dhe shefi i shtabit të BDI-së për zonën 2 qëndruan në fshatin Mateç të kësaj komune. Ashtu si edhe herat e kaluara edhe kësaj radhe delegacioni i BDI-së kaloi  si më keq,vetëm me aktivistë partiak   dhe të punësuarit në komunë të cilët me anë të presionit janë detyruar të marrin pjesë nwë këtë  event parazgjedhor!

Në portalet lokale dhe rrjetet sociale u përcoll ky mesazh duke shkruar se “ Ministri Lirim Shabani ishte  në Mateç sic po e shihni të gjithe për rreth janë punonjës në komunë të Likovës e as një banor i Mateçit. Ermira Mehmeti iu pershendeti sonte.. FUNDI PO JU VJEN”

bdi