Jo zyrtarisht raportohet se shoferi i autobuzit ka pësuar infrakt

Sipas disa informatave jozyrtare nga ekipet e ndihmes së shpejtë mesohet se shoferi i autobuzit ka pësuar infrakt.

Sonte ka ndodhur një aksident ku një autobus i kompanisë Durmo Turs është rrokullisur dhe ka ra në hendek ku si pasojë e këtijë aksidenti kanë humbur jetën 10 persona deri më tani dhe ka mbi 35 të lënduar.

Këto informata nuk janë zyrtare.

SHPËRNDAJE