Kjo ka qene supriza e madhe qe lojtaret e kombetares nuk e kane pritur dhe nuk e kishin menduar gjate udhetimit ne avion se do te priteshin ne kete menyre.

Kombëtarja shqiptare sapo ka mbërritur në aeroportin e Vjenës dhe është pritur nga qindra tifoz shqiptar që ndodheshin të pranishëmdhe kjo kaqene nje suprize e madhe per ta.

Tifozët shqiptar  pasi ajne takuar me lojtaret e tyre te zemren kane bere foto dhe marr autografe prej tyre.

al1al2