Kosova përballë Shqipërisë në kampionatin Evropian për U20

Shorti për kualifikim në kampionatin Evropian në basketboll për U20 ka vënë përballë Kosovën dhe Shqipërinë përballë njëra tjetrës.

Kosova U20 në kategorinë e meshkujve gjendet së bashku me Shqipërinë në Grupin C së bashku me Britaninë e Madhe, Greqinë, Holandën, dhe Irlandën, raporton Koha.net. Divizioni B në EURO 2016 do të luhet prej 15 deri më 24 korrik në Halkida të Greqisë.