Lideri i radikalëve serbë, Vojsllav Sheshel është shpallur zyrtarisht person i padëshirueshëm në Kosovë.

Në bazë të një vendimi që e ka publikuar Kallxo.com, Sheshel është person i padëshirueshëm dhe i ndalohet hyrja në Republikën e Kosovës.

Vendimi ka hyrë në fuqi më 4 prill dhe është nënshkruar nga ministri i Jashtëm i Kosovës, Petrit Selimi.

nongrata sheshel